Trump a invocat „Al Cincilea Amendament” de 440 de ori în timpul audierilor din New York. Acesta a răspuns la o singură întrebare

0
402

Fostul președinte Donald Trump a invocat al cincilea amendament de cel puțin 440 de ori în timpul audierilor din New York, potrivit NBC News. Acesta a răspuns la o singură întrebare, atunci când procurorul l-a întrebat care este numele său. Trump a fost audiat de procurorul general al statului New York în legătură cu afacerile sale.

Audierea fostului președinte american a durat mai bine de 4 ore.

„Am întrebat odată: „Dacă ești nevinovat, de ce să invoci al cincilea amendament?””, a spus Trump într-o declarație. „Acum știu răspunsul la această întrebare. Când familia ta, compania ta și toți oamenii din jurul tău au devenit ținta unei vânătoare de vrăjitoare nefondate, motivate politic, susținută de avocați, procurori și mass-media, nu ai altă alegere. În consecință, la sfatul consilierului meu și pentru toate motivele de mai sus, am refuzat să răspund la întrebări în temeiul drepturilor și privilegiilor acordate fiecărui cetățean conform Constituției Statelor Unite.”

/www.digi24.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.